Västerås 23-24/4


Gurkracet

23-24 April

Västerås

Nu äntligen var vi igång igen och själva premiärtävlingarna för sprintserien gick av stapeln på Västerås motorstadion. Det bjöds på många rafflande fajter och banan var utmanande med både snabba och knixiga partier. Under Lördagen var det hela 117 deltagare sammanlagt i alla klasserna men efter den dagens drabbningar så minskade antalet till 104 stycken under söndagens tävling. Här nedan följer i ord och bild hur det gick i de olika klasserna och jag har valt att pressentera topp tre i varje klass och så håller jag tummarna  för att jag hittar bilder på alla berörda i min kamera. Det är ju inte alltid så lätt att hinna med att få bild på alla när jag själv kör men jag anlitade farsan som fick vara fotograf när jag inte kunde. Hoppas att ni finner bilderna och orden intressanta och så börjar jag min redovisning med klassen rallycrossbilar 2400cc. Här var det sjutton ekipage med på startlinjen på Lördagen och de minskade med en till på söndagen. Vinnare på lördagen blev blev Anders Johansson i sin "ilsk-gröna" BMW E87. Han klarade av banan på tiden 2.43.26. Anders körde även bra under Söndagen och blev då tvåa i resultatlistan. Tiden ha pressterade då var 2.47.60. Nu gick det ju inte att jämnföra tiderna på Lördagen och Söndagen med varandra då bansträckningen inte var den samma. Här nedan får ni två bilder på den "ilsk-gröna" BMW:n. Jag tänkte att jag kostar på med två bilder när föraren varit på pallen under bägge dagarna...och så hoppas jag det går ihop i slutändan😁 och gör det inte det så har jag alltid min "back-up" Ha-Ma motorsportfoto som alltid ställer upp när jag har kris. 

Då går vi till nästa ekipage som blir Andreas Israelsson också han körandes i en BMW men en M3:a med "efternamnet" Twovalveevo! Andreas körde alltså till sig andra platsen på lördagen med tiden 2.44.01 som var 0.75s efter vinnande Anders. Men på söndag så deltog inte Andreas så inget resultat från den dagen och därför endast en bild här nedan. Om man klickar på bilderna ska dom bli förstorade om jag gjort rätt. 

Så har vi tredje platsen i Lördagens tävling som blir ingen mindre än Daniel Wall. Jag undrar hur många tävlingsvolvobilar han har igentligen? Han kör ju en hel del tävlingar också och han är alltid lika spektakulär att titta på. Jag tror till och med att han har en "vägsnutt" på karlstads motorstadion som kallas "Wall-street", det är mäktigt. Jag har för mig att jag sett den där. Ni får rätta mig om jag har fel. Wallen blir alltså trea på lördagen med tiden 2.45.46, 2.20s efter vinnade Anders. Han var även med på söndagen men då ramlade han av pallen med en hundradel (ja, jag sa ju att det var jämna och hårda fajter). Han slutade alltså fyra på söndagen och blir utan bild då. Men här nedan ser ni bilden som får symbolisera tredje platsen på lördagen. 

Men så har vi en ny segrare på Söndagen i form av Timmy Enlund i en BMW E30. Efter att ha blivit fyra på lördagen och missat pallen så fick han nu revanch med en bra tid i sista tävlingsomgången. Han bröt faktiskt första tävligsåket men sen i sista for han ända fram till toppen med tiden 2.46.68 som var 0.92s före tvåan som denna dag ju var Anders "ilskgrönBMW" Johansson. Här nedan följer en bild på Timmys vita och röda BMW.

Så har jag en pallpristagare till att pressentera i den här klassen och det är Niclas Härdevik Norström i sin Ford Escort RS. På Lördagen så hamnade han på en 8:e plats men på Söndagen "tog det sig" och han hamnade på tredjeplatsen och det var han som snuvade Wallen med den där hundradelen till pallen. Tiden han presterade var 2.47.97 och med den tiden var han 1.29s efter söndagens vinnare Timmy. 

Då var det dags för klassbyte och nu hamnar vi i rallycross Juniorer 2150cc max 23 år. Här hade vi sju tävlande  på Lördagen och dom utökades till åtta i Söndagens tävling. En klass med "hetlevrade" gossar. Den som var mest het på Lördagen var Robin Olsson i sin gula SAAB 99. Han vann med tiden 2.49.25 och var då före Leo Rosenqvist som var tvåa på tiden 2.49.37. På söndagen blev det ombytta roller då Leo lyckades knipa förtaplatsen före Robin. Leos segertid var då 2.49.92 och Robin hade då 2.50.60. Nedan följer bilder på Robin i Saaben och Leo i  Astran. 

Sen hade vi naturligtvis en kompatant som hamnade på tredje plats och det var samma kille både på lördag och söndag och det var Oskar Hellström i en blå BMW E30. På Lördagen körde han på en tid som var 2.49.54, 0.29s efter segrande Robin och på söndagan körde Oskar på 2.50.60 och det var 0.77s för sakta mot segraren som då var Leo. Som ni ser så var det stenhårda jämna fajter mellan dessa killar. Här nedan några bilder på Oskar i BMW:n.

Då tar vi nästa klass som är rallycross 2150cc. Här var det 20 startande på lördagen och 17 stycken på söndagen. Här fick vi en ganska överlägsen segrare bägge dagarna och det var Filip Martinsson som rattade en BMW E36 325 så framgångsrikt och vägvinnande. Han vann på lördagen med tiden 2.44.41 och var då hela 3.37s före tvåan och på söndagen hade han en tid på 2.49.09 och hans segermarginal var då 4.62s ned till andra platsen. Snyggt rattat! Här följer två vinnarbilder på Filip. 

Anton Eriksson Therus var den som var närmast Filip på lördagen. Antons tid var 2.47.78. Anton rattade en BMW E36 318 och belöndades som sagt med ett silver på lördagen. Här en bild på Anton. 

Trea i lördagens tävling blev en SAAB 900 som rattades av Fredrik Blom. Hans tid runt banan var 2.51.88. Nedan en bild på niohundrans framfart med Fredrik vid rodret. Han delade bil med Alice Frödin som vann den trimmade damklassen bägge dagarna. 

Då ska jag berätta vem som var tvåa på söndagen efter den omöjlige Filip. Jo, där har vi Simon Gustavsson i en SAAB 900 Og, och fråga mig inte vad Og står för för det har jag ingen aning om. Det stod så i resultatlistan. Han kör runt banan på tiden 2.53.71 och erövrade därmed söndagens silverpokal. Bild på Simon följer nedan. 

och så har vi den sista medaljören som hamnade på tredje pallplatsen på söndagen och det var ingen mindre än Niklas Blidberg i sin Opel Kadett GSI. Han körde på tiden 2.55.79. Här nedan en stilstudie på kadetten. 

Nu är det dags för klass rallybilar 2WD A-förare. Här hade vi 13 deltagare på lördagen och på söndagen blev dom bara 8st. Vinnaren i lördagens tävling blev Adam Carlsson i sin Opel Astra Kitcar. Adam fick till ett kanonåk i sista omgången och distanserade tvåan Kenneth Olsson med 0,57s. En skön seger för Adam som i år gör debut som A-förare i sprintserien. Han vann ju B-förare i serien förra året och har nu alltså klassat upp sig. Strålande kört. Sen gick det lite sämre i söndagens tävling för Adam. Han laddade så till den milda grad att det slog runt på sista varvet i sista åket. Illa, illa! 😢Men tiden Adam hade från första åket räckte till en tredje plats ändå. Men han blev frånåkt med 4.86s av vinnaren på söndagen. Nedan följer två bilder på Adams Opel. 

Sen hade vi en intressant "comeback" i sprintserien. Kenneth Olsson i sin mintgröna ford stod på startlinjen igen efter att ha haft ett uppehåll förra året då bilen strulat och felet inte hittats. Men nu var "Bättan" fith for fight igen och inte märktes det så mycket av någon "rattrost" för Kenneth slutar tvåa på lördagen med tiden 2.48.29, 0.57s efter Adam och han följde upp den framgången även på söndagen då han återigen var tvåa på tiden 2.48.39, 1.82s efter vinnaren.  Här nedan har jag lyckts fånga Bättas framfart på bild. 

Nu fattas det ju en tredje placering på lördagen och där klättrade Lars "Ludde" Davidsson in. Han rattade sin röda Renault Megan på tiden 2.50.14 och var med den tiden 2.42s efter lördags-vinnade Adam. Och här följer en bild på Ludde. 

Men nu har vi en viktigt placering att redovisa och det är vem som vann på söndagen. Där hittar vi en Renault Megan till. Nej det är inte Ludde. Man kan lätt blanda ihop dessa bilar då de är så lika. Det här är Fredrik Andersson som med ett kanonåk vinner söndagens tävling på tiden 2.46.57, hela 1.82s före tvåan Kenneth Olsson. Jag underar vad han åt till frukost den här dagen, men nått bra var det tydligen. Strålande kört! 

Då byter vi förarklass men inte bilklass. Nu är det B-förare i rallybilar 2WD som gäller och här var det sju deltagare under helgen. Här hade vi en vinnare på lördagen i form av Robert Åndberg. Ja, han vann faktiskt på söndagen också. Robert rattar en vass Toyota Corolla och hans segertid var på lördagen 2.48.35 och det var hela 3.28s före lördagens tvåa. På söndagen rattade Robert runt banan på tiden 2.50.81 och då var segermarginalen 0.22s. Här följer två bilder på Toyotan. 

Nummer två på lördagen blev Johan Kanerva i en Volvo 242. Johan kom till tävlingen rattandes en stor stor tankbil med släp. Direkt från jobbet, och att han kan ratta både stora ekipage och snabba ekipage det bevisade han under helgen. Han blev även tvåa i söndagens tävling. Mycket snyggt rattat. Speciellt på söndagen då han endast var 0,22s efter det betydligt "yngre" Corollan. Hans tid på lördagen var 2.48.39 och då var han hela 3.28s efter Robert och Corollan. Men som sagt så knappade han in rejält på söndagen. Kanske hade Johan lite fördel, eller kanske nackdel, då han åkte bland dom delade bilarna och körde ikapp den framförvarande bilen flera gånger som resulterade i att han blev hindrad och fick köra om omgången. Jag vet inte hur många gånger detta hände men det var gånger flera. Men jag klagar inte. Johan är alltid sevärd med sin aggresiva attack och Volvon vill gärna lyfta på framhjulet i svängarna så det är med lite andan i halsen man tittar som åskådare. Nu var det ju så att på söndagen så körde Johan inte sista tävlingsomgången för den stor stor, stora tankbilen kallade på hans uppmärksamhet, så Johan drog på jobb. kanske tur för Corollan det....Vem vet. 

På lördagen hade vi en tredjepristagare i form av Daniel Stafås också han körandes en gamal Volvo 242. Hans tid runt banan var 2.52.60 och han var med den tiden 4s och 25 tiondelar efter vinnande Robert i Corollan. 

och så har vi kvar att redovisa trean på söndagen och det blev Lucas Carlson som rattade en Peugeot 208. Hans tid var 2.53.79 och med den tiden så var han 2.98s efter söndagens vinnare. 

Då fortsätter vi med klassen rallybilar 2WD men med C-förarna. Även dom var sju deltagare på lördag men bara tre deltagare på söndagen. Här har vi en dubbelvinnare i form av Christian Holmudd som stod som vinnare både lördga och söndag. Han rattade en snygg Opel Corsa och tiden på lördagen var 2.57.51 och segermarginalen var då endast 0.12s men den marginalen utökade han på söndagen då hans vinnarmarginal var hela 10.12s och tiden runt banan var då 3.02.64. Snyggt rattat och snygg bil (tycker skribenten) 😁

Nu blir det silvermedaljören på lördagen och det blev Mattias Lepistö i sin Volvo 240. Han rattade runt på tiden 2.57.63 och var alltså med den tiden endast 0,12s efter vinnade Christian. På bilden ser ni nog den bredaste genomgången i bortre sväng efter velodromen. Troligen inte det åket som var den bästa tiden men snyggt på kort blev det. Men grattis till andra placeringen på lördagen Mattias. 

Martin Holmgren var den förare som parkerade sig på tredje platsen hela helgen. På lördagen körde han på en tid som var 3.03.70, 6.19s upp till segraren och söndagstiden var 3.13.12 och då var det hela 10.48s upp till toppen på pallen. Martin kör en fin gammal Ford Escort MK 2 som följer på bilderna nedan. 

och då var den ett ekipage kvar att redovisa i rallybilar 2WD C-förare och det är Mikael Högback som blev tvåa i söndagens tävling. Han körde runt banan med sin Volvo 240 på tiden 3.12.76 vilket var 10.12s efter vinnaren. Nedan ser ni hans framfart på banan. 

Då var det dags för klassbyte igen och då hamnar vi i fyrhjulsdrivna klassen, 4WD. Här var det totalt fem ekipage anmälda och vinnare bägge dagarna heter Martin Enlund. Martin kör en Super care Lites. Hans tid på lördagen var 2.38.17 och när han vann på söndagen hade han tiden 2.38.23. Här nedan några bilder på Martin. 

Sen har vi en "fyrkrafsare" till och det är en Martin till. Martin Jonsson som också kör en Super care Lites. Han var tvåa bägge dagarna efter den första Martin (mycke Martin nu) Han var på lördagen endast 0.72s efter Martin och på söndagen var Martin efter Martin med ännu mindre, 0.52s. Bra kört Martin och Martin. Spännande jämna sammandrabbningar. Här nedan bilder på Martin. 

och så har vi Martin....nej skojar.....Ingen mera martin här utan nu är det Kent Andersson i sin Ford Fiesta som blir trea bägge dagarna i bilar 4WD. På lördagen hade han en tid på 2.45.99, 7.82 s efter Martin. Söndagens tid var 2.49.95 och han var då efter Martin 11.72s. Här bild på KENT! 

Så var det dags för klassen som innehåller rallybilar gr E, gr F, VOC samt gr N <1600cc. Jag börjar med A-förarna och dom var fem till antalet på lördagen och och fyra på söndagen. Här hade vi en dominant i form av Robert Strömgren i en Ford Puma. Han vann lördagens tävling på tiden 3.00.79. Han var då 0,28s före tvåan. På söndagen körde Robert på tiden 2.59.62 och var då 0,86s före tvåan. Här följer bilder på den lilla gråa Puman. 

Sen har vi Nils Strömgren som hade en hård fajt med sonen Robert på lördagen. Vilket inte är helt ovanligt. Robin gick ju som skrivet vinnande ur den fajten. Nisses tid var på lördagen 3.01.07, 0,28s efter. Men på söndagen så körde Nisse sönder BMW:n så han kunde inte köra sista åket utan fick nöja sig med en tredje plats på tiden 3.01.72 som han hade i första tävlingsåket, och han var med den tiden hela 2.10s efter sonen Robert. Nisse var inte ensam om att köra sönder bilen under denna tävling för det var många som körde i de djupa hålen och det skarpa hoppet som gjorde att bilarna inte höll. Inte alls kul (kan jag själv säga som också körde sönder min bil  😡). Här nedan bild på Nisses BMW....medans den var hel. 

Magnus Lövgren var den som var trea på lördagen med tiden 3.02.50. Med den tiden var han 1.71s efter Robert. På söndagen så lyckades Magnus knipa andra platsen mellan strömgrenarna och då var han endast 0,86s efter vinnande Robert. Magnus kör en Peugeot 206 GTI som ni ser på bilderna nedan. 

Då fortsätter vi med samma klass men med B-förarna. Här var antalet fyra stycken på lördag och fem deltagare på söndag. Här fick vi samma vinnare både lördag och söndag och det var Jonas Edlund i en Volvo 940. På lördagen var hans segermarginal 0.51s ned till andra placerade Kristoffer och på söndagen var marginalen 1.37s ned till samma Kristoffer. Här nedan bilder på Jonas. Tiden på lördagen var 3.03.09 och söndag var den på 3.06.17

Kristoffer som jag skrev om var tvåa efter Jonas bägge dagarna är Kristoffer Andersson som kör en Volvo S70 som han delar med sin far Roger. Han hade tiden 3.03.60 på lördag och 3.06.17 i söndagens race. 

och så har vi samma trea båda dagarna i denna klassen. Det är Krisoffers pappa Roger som abonerar på den. Dom delar ju på Volvon och Rogers tid var på lördagen 3.06.54 som var 3,45s efter vinnaren och på söndagen körde Roger på tiden 3.06.17 som var 2.85s efter vinnade Jonas. 

så har vi C-förarna i denna klass. På lördagen så var det 15st startande och på söndagen 14st. Den som var värst på lördagen var Magnus Pettersson i en BMW. Jag tror faktiskt att det är en gammal "Strömgrens-bil" och det verkade som farten satt kvar för Magnus tid var på lördagen 3.04.52 och segermarginalen var 2.10s före tvåan. På söndagen så ramlade Magnus ned lite och hamnade på en tredje plats med tiden 3.06.31 och hade då 6.31s upp till pallplats nr1. Här en bild på BMW:n

Tvåa på lördagen var Max Åndberg som rattade en peugeot 206 GTI. Jag tror inte jag överdriver när jag skriver att han nog var den gladaste pristagaren för dagen. Han höjde armarna högt och skrek ut sin lycka när han klev ur bilen i depån. Den var du värd Max! Tiden i åket var 3.06.62, 2.10s efter segrande Magnus. 

Sen har vi äntligen en tjej på pallen. Ja du hörde rätt Elisabet. Jag kallade dig för tjej. Men vi kärringar måste ju ställa upp för varandra 🤣Elisabet Pettersson kör strålande och kniper tredje platsen för dagen på lördagen. Tiden hon presterade var 3.08.32 och med den tiden var hon 3.80s efter vinnaren. Mycket bra Elisabet! Hon kör en BMW 320 som ni kan se på bild. Hon delar bilen med sin GUBBE Nisse. 

Sen fick vi en ny vinnare på söndagen. Det var Mikael Gullinder som köpt sig en peugeot 206 GTI. Ni som är insatta i detta vet att han tidigare säsonger kört rallycross BMW 2150cc (om jag minns rätt). Han var nu lite sugen på att prova framhjulsdrift och det visade sig fungera rätt bra då han gick och vann på söndagen. Tyvärr så fick han bryta med nått bilproblem på lördagen men fick som sagt sin revanch på söndagen. Han körde på tiden 3.00.97 och var 5.32s för den som kom tvåa. Bra kört och det såg ut som framhjulsdriften passade bra. Här en bild på peugeoten. 

Men nu händer det nått riktigt roligt. På andra platsen på söndagen hittar vi Jasmin Lövgren-Holmgren. Hon har tidigare år kört ungdomsrallyklassen men nu tagit steget upp som C-förare. Hon får till en riktig kanon tid i första tävlingsåket, 3.06.29 och med den seglar hon rakt upp på pallen. Mycket bra kört! Hon hade 5.32s upp till första parkett. Här en bild på Jasmine. 

Du hamnar vi bland dom fria bilarna. Här har vi några riktiga klenoder som deltar och det var fem ekipage under bägge dagarna som deltog. Vinnare på lördgen blev Peter Fransson i en VW1303 och han körde på tiden 2.52.25. Peter var även med i toppstriden på söndagen men hamnade då på en andra plats med tiden 2.55.24 och med den var han 1.36s efter vinnaren på söndagen. Här nedan kan ni beskåda den fina bubblan. 

Tvåan på lördgen var Mattias Härnered på tiden 2.55.47. Mattias rattar en Volvo PV. Han var 3.22s efter Peter på lördagen men på söndagen blev det ombytta roller och då var det Mattias som hamnade överst på pallen. Hans segertid var då 2.53.88. Det är riktigt roligt att se dessa gamla pärlor rattas så framgångsrikt runt banan. Nu följer lite bilder på Mattias Volvo "jordkällare" PV. 

Anders O Fredriksson kör även han en gammal anrik Volvo 544. Han var trea bägge dagarna. Jag frågade honom om det inte är svårt att köra en sån bil, men Anders tyckte det var enkelt. Han har ju kört samma bil i 30år !!! eller nått sånt så att byta nu tyckte han var helt onödigt. Den ser ju så stor och klumpig ut men den är faktiskt mindre än de nyare volvobilarna enligt Anders. Hur som hälst så tycker jag det är en bedrift att köra ett sånt ekipage. Jag skulle nog inte kunna se vägen för den stora huven 🤔Anders tider var på lördagen 3.08.21 (15,96s efter) och på söndagen var tiden 3.07.68 (13.8s efter).

Då börjar vi närma oss slutet på detta och här har vi den fria klassen. På lördagen var det två tappert kämpande chaufförer med i klassen. Vinnaren blev då Kent Årne i en Volvo 240. Han körde på tiden 3.05.54 och han var med den tiden 4.22s före den andra Volvon för dagen som rattades av Hans Gustavsson. Första bilder här nedan är Kent och den andra är på Hans. 

Men nu börjar det knövla till sig här. Hittar ingen resultatlista för damcupen. Okej, jag får väll räkna ut det själv då da. Får leta i listorna. De flesta damerna kör i grupp 7 där det är grE, grF, voc och grN <1600, och alla är C-förare. Sammanlagt var det sju damer i den här klassen. Vinnade dam (tjej 😉) på lördag blev Elisabeth Pettersson i sin BMW 320. Hon körde på tiden 3.08.32. På söndagen ramlade hon ned ett "pinnhål" och hamnade trea med tiden 3.12.74. En bra helg för Elisabet med två pallplatser trots att hennes gubbe Nisse körde sönder bilen på söndagen så hon fick bara ett tävlingåk den dagen. Här kommer lite bilder  "Bättan" i BMW:n.

Sen har vi den Kärring som kom tvåa bägge dagarna och det är ju jag det. På lördagen körde jag på tiden 3.08.66 och var då 0.34s efter vinnande Elisabet. Tyvärr fick jag bara ett tävlingsåk den dagen för i andra åket flög jag lite tokigt över hoppet och slog bort hasplåten som blev liggnas kvar mitt på vägen (jävlar va det small) och så slog det sönder oljetråget lite så det droppade olja. MEN VA FAN! ilsk blev jag. Jag som tog i så för att ta Elisabets tid......Det sket sig! Men sen var det en hel hög med hjältar i depån som hjälpte mig att fixa detta till på söndagen så jag kunde köra igen. TACK TACK alla inblandade. På söndagen lyckades jag bli tvåa igen trots att jag nog var lite fegare över hoppet (tog ett helt annat spårval) och min tid blev då 3.10.83 och med det tiden var jag hela 4.54s efter vinnaren. Lite väl mycket om ni frågar mig hm.....Men mycket bra kört var det av vinnaren på söndagen som blev Jasmin Lövgren-Holmgren. Här följer lite bilder på mig och "Lilla-Blå". 

och här har vi jasmin som körde så bra på söndagen. Hon körde då på tiden 3.06.29 och hon var med den tiden också tvåa i C-förare i klassen. Mycket bra kört. På lördagen var Jasmin tre i damklassen med tiden 3.11.61 och hon var då 3.29s efter Elisabeth som vann. Här lite fler bilder på Jasmin i Peugoten. 

Men nu har vi kommit till slutet! Sista klassen ut är trimmade damcupen. Här var det två damer med. Det var Alice Frödin i en SAAB 900 som ingick i rallycross 2150cc. Hon var snabbast på lördgen i denna klass med tiden 3.03.79 och under söndagn var hon själv i klassen och hade då tiden 3.11.89. Här nedan kan ni se bild på Alice i Saaben. 

Den dam som kom tvåa på lördagen var Johanna Green. Jag tror faktiskt att det var hennes första tävling och hon hade lånat gubbens bil och gubben är alltså Ilpo Sällinen och bilen är en Opel Ascona som går in i rallybilsklassen 2WD. Det var inte lätt för Johanna då hon fick åka i heat med delade bilar och det innebär ju att det är betydligt snabbare chaufförer med i samma heat vilket innebar att Johanna hela tiden blev ikappåkt. Jag tycket faktiskt synd om henne och jag beundrar hennes mod att hon gjorde sitt race runt banan. Det var strongt gjort. Hon förbättrade sig faktiskt ca 7.5s från första till sista åket. Hennes snabbaste tid på lördagen var 3.48.82. Johanna var inte med under söndagens tävling. 

Nu har vi kommit till slutet på bladet och jag ska försöka sammanfatta premiärtävlingen av sprintserien i Västerås. En bra helg med mycket bilåking. Lite synd kanske att så många bilar gick sönder och med facit i hand kanske vi inte skulle åkt över hoppet. Vissa bilar är ju inte gjorda för sånna påfrestningar och då tänker jag på de mera standardbetonade bilarna som inte får förstärka sina bilar. Banan blev också gropig på vissa ställen och det frestade också på hjulupphängningar mm. Men nu känner jag att det kanske är jag som är lite för gnällig och att jag faktisk själv körde sönder bilen över hoppet påverkar ju min syn på saken. Man ska ju anpassa farten efter förutsättningarna heter det ju...man va fan....När gasfoten vill mer än förståndet så kanske man får skylla sig själv. Jag hoppas på bättre lycka och förutsättningar nästa gång vi kommer till Västerås för det är ju faktiskt så att vi ska köra två deltävlingar till här i Västerås i årets serie, och nu vet jag ju vart man ska hålla över hoppet för att undvika katastrof. Så nu ska jag sluta gnälla och tacka västerås motorsällskap och alla funktionärer för ett bra arrangemang. Utan alla dessa frivilliga eldsjälar så skulle vi motortokiga fartdårar inte kunna utöva det som vi gillar allra mest. GASA ... fullt över hoppen!


Bakom tangenterna Fru  Lola "motortokiggnällspik" Olsson


Ett stort tack till Ha-Ma Motorsportfoto som räddade mig här...IGEN! när det fattades lite bilder. TACK!